Online Advies  ●  Vertrouwd online winkelen

LET OP:  Artikelen uit de SALE kunnen niet geretourneerd worden en zijn uitgezonderd van onderstaande punten.

Retourtermijn

Indien het bestelde artikel niet voldoet aan uw verwachtingen, dan bieden wij de mogelijkheid het artikel te retourneren. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje. De verzenddatum staat vermeld op de factuur.

Lukt het niet om je items binnen 14 dagen te retourneren? Neem dan contact op met ons via Info@moodsfashion.nl of bel naar 0621694171, of whatsapp: 0621694171

Gratis retourneren in de winkel
Retourneren in de winkel is gratis. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, het retourformulier mee dat bij de bestelling zit. 
U krijgt vervolgens het aankoopbedrag contant terug of het wordt verrekend met uw betaalprovider.
Het ook mogelijk het artikel meteen te ruilen voor een ander artikel en mocht er een prijsverschil zijn dan kan dit gelijk verrekend worden.

Retourneren via PostNL
Wanneer u ervoor kiest de bestelling te retourneren via PostNL, dan kunt hiervoor de retoursticker gebruiken. Het pakket wordt verstuurd naar:

Moods Fashion
Julianaweg 57 
1131 CZ Volendam

Verpak de bestelling, wanneer mogelijk, in de originele verpakking. Lever vervolgens het pakketje in bij het dichtstbijzijnde postkantoor en bewaar de verzendbevestiging goed. Deze bevestiging is uw bewijs van retourzending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u een retourbevestiging via de e-mail. 
Het retour sturen van een deel van de bestelling is gratis. Indien u de gehele bestelling retour stuurt brengen wij € 4,95 administratiekosten in rekening.
Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. 
Het totaalbedrag wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor CreditCard & Klarna betalingen. De verwerktijd hiervoor is vijf werkdagen.

Ruilen via PostNL
Een artikel kan omgeruild worden binnen 14 dagen . Als u direct telefonisch contact opneemt, kan het artikel alvast voor u gereserveerd worden. Hierdoor loopt u niet het risico dat het artikel alsnog wordt verkocht. De reservering voor een omruiling kan telefonisch worden gedaan via +31 6 21 694 171 .

Status artikelen bij ruilen/retourneren
Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd en ongebruikt zijn, met het prijskaartje aangehecht. Het passen van kleding wordt niet gezien als gebruik.

Verkeerd of beschadigd geleverd artikel
Wanneer u een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op +31 6 21 694 171 . Wij zullen ervoor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen