Online Advies  ●  Vertrouwd online winkelen

Hoera onze eerste blog.

Als kleine meisjes droomde wij allebei ( Carina & Daniëlle ) van een eigen kledingwinkel. Met alleen spullen waar ons hart een sprongetje van maakt. Mooie kleding, tasjes en oorbellen, alles waar een “klein” meisje van droomt. Inmiddels zijn die kleine meisjes groot geworden en hebben zij alle twee een gezin. Carina is getrouwd en heeft 2 dochters en een toy poedel en zij heet Molly, samen wonen zij in Edam. Daniëlle is ook getrouwd en heeft maar liefst 4 kinderen. 3 meiden en een zoon en omdat het nog niet druk genoeg is ook nog 4 katten, zij wonen in Kwadijk.

En 4 jaar geleden kruiste onze paden elkaar. Hoe mooi alle twee dezelfde droom maar nooit kunnen verwezenlijken omdat het gezin op nummer 1 staat. Dus samen de uitdaging aangegaan, zo fijn dat wij ervoor elkaar kunnen zijn voor vrije dagen en vakanties en nog veel meer. Vooral niet te vergeten samen op pad voor de inkoop. Dan worden wij weer kleine meisjes, wij staan daar met glunderende oogjes te genieten van al het moois wat onze merken bieden. Voor 99,9% zijn wij het met elkaar eens. Wij gaan voor een 10 oftewel de “pareltjes” uit de collectie. Bij elk kledingstuk wanen wij ons waar we op vakantie willen zijn of welk feest of terras. De prachtige zomerjurk op de Italiaanse Riviera, de zachte wollentrui op de bank met het hele gezin en onze huisdieren lekker knus met een dekentje en kaarsjes bij de openhaard.

En ook kiezen wij onze accessoires zoals riemen, tassen, schoenen en sieraden uit bij de samengestelde collectie om er een mooie beleving van te maken.

Wij zitten met smart te wachten op de lente, wij beginnen namelijk het natte weer ook zat te worden net als menig Nederlander. Wij willen een lekker zonnetje en dan onze klanten zien in onze mooie kleding.

We gaan gauw weer aan de slag in onze winkel, er komt namelijk veel nieuwe collectie binnen.

Tot de volgend blog of in de winkel.

Liefs Carina & Daniëlle

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen