Online Advies  ●  Vertrouwd online winkelen

Summervibes!

Wij zijn het gemopper over het weer zat, gaan wij dan ook niet doen. Wij hebben zin in de zomer, onze vakanties zijn geboekt en we kunnen niet wachten om te flaneren in onze mooie zomercollectie die in ons hoofd al in de koffer zit. In onze vorige blog vertelde we al dat wij precies weten wanneer welke kledingstuk op welk moment gedragen gaat worden. De mooie zilveren muiltjes van Fabienne Chapot onder de swierige jurk van Dante 6. Carina ziet zich in deze outfit lopen over de boulevard van de Cote d’Azur. En Daniëlle met een kortbroekje van InWear en een zomers topje van Co’couture fietsend langs de kust van de Costa Brava.

Hoe lekker blote voeten in het zand, cocktail in de hand en genieten van de warme zon op ons huid. ‘s Avonds lekker eten, wij zijn vooral te porren voor een lekker stukje vis of pasta met een lekker wijntje. Terwijl we dit schrijven kijken we hier zo naar uit. Maar ook kijken wij uit naar de vakantieverhalen van de klanten. Waar gaan zij heen of zijn zij geweest. Nieuwe ideeën opdoen van nog meer mooie plekjes.

Ons verlangen naar de zomervakantie is in tegenstrijd met de herfstcollectie die nu al langzaam binnen stroomt. Dat is nou eenmaal zo in de modebranche.

Gek voelt het wel, wij hebben om de beurt vakantie. Als de 1 weg is dan viert de ander zijn vakantie en andersom. Voor de thuisblijver voelt dat als ongezellig en ook lang. Wij hebben dan ook gekozen om 1 week te sluiten zodat wij ieder 2 weken op halve kracht staan en dan ieder 3 weken bij zijn gezin is.

Het gezinsleven is voor ons belangrijk, de meisjesdroom ( om een eigen winkel te hebben ) is goed voor 4 dagen werken en de rest vrij. Ook hebben wij alle twee thuis een flinke verbouwing achter de rug. Heerlijk om te doen want onze passie met kleuren, stoffen en combinaties van meubels, verf en behang is een bijzondere uitdaging geweest, wat ons redelijk goed afgaat. Voor ons ligt interieurstyling en mode dicht bij elkaar. Onze gezinnen hebben het daarom redelijk zwaar gehad, dagen lang gebogen over behangboeken verfstalen en stoffen, resulteerde tot nachten lang wakker liggen omdat onze breinen niet te stoppen zijn. Zo ook de schilders hadden het te verduren omdat de verf toch weer in een andere kleur moest, maar onze kijk op het gehele plaatje heeft een heel mooi resultaat opgeleverd. Nu nog finetunen en dan zijn wij klaar en dan kan de zomer beginnen.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en zijn benieuwd naar jullie verhalen.

Veel liefs

Carina & Daniëlle.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen